• Ben je 18 jaar of ouder en heb je geen inkomen? Misschien heb je dan recht op een bijstandsuitkering. Wanneer je weet dat je er recht op hebt, kun je bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland de bijstandsuitkering aanvragen. Op werkdagen kun je een afspraak maken via 14 043 (vanuit het buitenland: +31 43 350 40 40). Bezoekadres: Randwycksingel 22, 6229 EE Maastricht. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.
  • Sociale Zaken Maastricht Heuvelland heeft verschillende regelingen om de inkomenssituatie van mensen met een laag inkomen te verbeteren. 

  • Studeer je maar kun je als gevolg van een beperking niet genoeg bijverdienen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de individuele studietoeslag.
  • Heb je een psychische of fysieke beperking en is er geen vooruitzicht op verbetering? Dan kom je misschien in aanmerking voor een Wajong-uitkering.
  • Wil je binnen Limburg op jezelf gaan wonen? Schrijf je dan in op www.thuisinlimburg.nl voor een sociale huurwoning in Limburg.

Informatie en advies in de buurt

De servicepunten of sociale teams in jouw wijk of buurt kunnen helpen met informatie, ondersteuning en advies bij het aanvragen van huur- en zorgtoeslag, bijzondere bijstand of het invullen van belastingformulieren.