Regelingen Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland heeft verschillende regelingen om de inkomenssituatie van mensen met een laag inkomen te verbeteren.

Inkomens, OPPluskaart en Schuldenkaart

Kijk ook op de Inkomenskaart, OPPluskaart en Schuldenkaart van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland voor een overzicht van alle landelijke en lokale regelingen en voorzieningen bij een laag inkomen.

Ondersteuning van het Juridisch Loket

Het Juridisch loket helpt gratis met juridische vragen over een ontslagvergoeding en biedt ondersteuning bij het aanvragen van een werkloosheidsuitkering. Elke maandag is er een inloopspreekuur bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland aan de Randwycksingel 22 in Maastricht van 08.30u – 16.00u.

Vragen voor Belastingdienst

Heb je vragen over toeslagen van de belastingdienst? Elke maandag is het loket van de Belastingdienst bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland open van 08.30u – 16.00u.

Informatie, ondersteuning  en advies in jouw wijk of buurt

De servicepunten of sociale teams in jouw wijk of buurt kunnen helpen met informatie, ondersteuning en advies bij het aanvragen van huur- en zorgtoeslag, bijzondere bijstand of het invullen van belastingformulieren. Ook de balie van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland helpt je graag verder, tel. 14 043.

Hulp bij solliciteren

Woon je in Maastricht? Bij de Servicepunten Werk en bemiddeling kun je terecht voor hulp bij het solliciteren.

Inschrijven bij Podium24

Op zoek naar werk? Schrijf je in bij Podium24 en check de website voor vacatures.

Podium24

Passende sollicitatiekleding met Dress for Success

Ga je solliciteren en heb je geen passende kleding? Maak dan een afspraak bij Dress for Success in Maastricht. Zo maak jij een goede indruk.