Regelingen Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland heeft verschillende regelingen om de inkomenssituatie van mensen met een laag inkomen te verbeteren.

Inkomens, OPPluskaart en Schuldenkaart

Kijk ook op de Inkomenskaart, OPPluskaart en Schuldenkaart van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland voor een overzicht van alle landelijke en lokale regelingen en voorzieningen bij een laag inkomen.

Ondersteuning van het Juridisch Loket

Bij een scheiding kun je juridisch advies goed gebruiken. Het Juridisch loket helpt met alle mogelijke juridische vragen en geeft gratis juridisch advies. Er is een inloopspreekuur waar je op verschillende dagen en tijden terecht kunt. Er is ook een spreekuur bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland (Randwycksingel 22, Maastricht). Daar kun je elke maandag terecht van 9.00u – 16.30u.

Informatie, ondersteuning  en advies in jouw wijk of buurt

Voor informatie, ondersteuning en advies kun je ook dichtbij terecht bij de servicepunten van Trajekt of bij de sociale teams in jouw wijk of buurt. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van toeslagen of regelingen of het invullen van belastingformulieren.

Inschrijven bij Podium24

Misschien is het verstandig om een baan te zoeken. Maak er werk van: schrijf je in bij Podium24 en check de website voor vacatures.

Podium24